Bota

​500 nxënës të komunitetit pakicë ndihmohen me pajisje shkollore nga Këshilli i Evropës

0
​500-nxënës-të-komunitetit-pakicë-ndihmohen-me-pajisje-shkollore-nga-këshilli-i-evropës

Projekti ka qenë i fokusuar në komunikimin shtëpi më shtëpi për fëmijët e komunitetit, në mënyrë që të rikthehen bankave shkollore.

Për këtë komunikim kanë qenë të angazhuar tre mediatorë për 7 muaj radhazi.

Gjysma tjetër e projektit ka përfshirë shpërndarjen e pajisjeve shkollore për 500 nxënës të komunitetit në gjitha shkollat në të cilat mësojnë këta nxënës.

Këto pajisje janë shpërndarë për nxënësit e shkollave “Tefik Çanga”, “Ahmet Hoxha”, “Gjon Serreçi”, dhe shkollës së fshatit Mirash, Koshare, Dardani dhe Dubravë. /Lajmi.net/

Lexo të tjera