Lajme

​Covid-19, Gjermania shton kontrollin kufitar me Francën

0
​covid-19,-gjermania-shton-kontrollin-kufitar-me-francen

Zonat e tilla janë subjekt i ndalimeve të hyrjes me vetëm disa përjashtime, për shembull për shoferët e kamionëve dhe disa punëtorë kryesorë.

Kufizimet e udhëtimit për Moselën do të hyjnë në fuqi nga e marta.

Pesëmbëdhjetë vende dhe rajone të tjerë janë shpallur zona me rrezik nga Gjermania për shkak të përhapjes së varianteve të reja të rrezikshme të COVID-19, përfshirë Republikën Çeke dhe Tirolin në Austri.

Kufizimet e ashpra nga Gjermania janë kritikuar nga Komisioni Europian si joproporcionale dhe jo në përputhje me një kornizë të dakorduar për të gjithë BE-në.

Lexo të tjera