Fun

​‘Fantazma’ shfaqet në varrezën skoceze – fotografia duket ‘autentike’

0

Në fakt, ai fotografoi gurë të vendosur në varreza, por vetë fotografi u befasua pasi e zhvilloi filmin.

Fytyra e një burri mund të shihet në dritare, kështu që rrjeti social menjëherë arriti në përfundimin se ishte një fantazmë.

“Unë e bëra këtë foto me TLR Rolleiflex në filmin Foma 400 në Skoci, në një gërmadhë afër një varreze në vjeshtë 2016. Thjesht u skanua dhe u shkurtua. Fytyra në dritare mund të shihet edhe në negativ ”, ka shkruar autori.

Menjëherë pas postimit, kishte komente nga përdoruesit e rrjetit social të cilët kryesisht nuk besojnë në vërtetësinë e fotos, megjithëse fotografi pretendon se ajo është autentike. Nga ana tjetër, fytyra e pastër e “shpirtit” nuk duket “e vërtetë” për pasuesit.

“Interesante sesi askush nuk beson në shpirt pasi fytyra është e pastër. Është sikur fantazmat duhet të duken të turbullta”, shkroi njëri përdorues i rrjetit social Reddit./kp

Lexo të tjera