Sport

​Komisioni disiplinor e dënon me 500 euro Ismet Munishin, kjo është arsyeja

0
​komisioni-disiplinor-e-denon-me-500-euro-ismet-munishin,-kjo-eshte-arsyeja

“Kryetrajneri i SC Gjilani, Ismet Munishi me numër të ID 009766M74. Në emisionin sportiv të ATV me 04.04.2021 deklaron se në ndeshjen FC Prishtina – SC Gjilani të javës së 26-të, FC Prishtina në favor të vetin kishte referet si (lojtarin e 12) dhe ndikuan në rezultatin përfundimtar të ndeshjes si dhe prejudikon sipas teorive të tij se kush do të bëhet kampion duke thyer etiken sportive.”, thuhet në këtë vendim.

Bazuar ne nenin 40 paragrafi 1 pika c i rregullores disiplinore. Dënohet në të holla me shumë prej 500 Euro. Afati i pagesës është 8-ditë nga data e vendimit.

Lexo të tjera