Lajme

​Konjufca nderoi të rënët e 9 prillit 1999 në Kaçanik

0
​konjufca-nderoi-te-renet-e-9-prillit-1999-ne-kacanik

Kryeparlamentari Konjufca vendosi lule pranë varreve të tyre, duke vlerësuar lart veprën dhe sakrificën e të rënëve për liri.

Më 9 prill 1999, në Rakoc dhe Lagje të Re të Kaçanikut ranë 28 dëshmorë dhe 32 martirë, në mesin e tyre edhe katër gra dëshmore: Mukadeze Muhaxheri-Lika, Lumnije Raka, Jehona Raka, dhe Emsale Frangu.

Lexo të tjera