Lajme

​Miratohet në parim Projektligji për plotësim-ndryshimet e Ligjit për Financimin e Partive Politike

0
​miratohet-ne-parim-projektligji-per-plotesim-ndryshimet-e-ligjit-per-financimin-e-partive-politike

Megjithëse ky projektligj u konsiderua i nevojshëm për rritjen e llogaridhënës dhe transparencës për subjektet politike, u adresuan vërejte nga deputetët mbi disa dispozita që kanë të bëjnë me auditimin e partive politike dhe mënyrën e donacioneve për to./kp

Lexo të tjera