Lajme

​Përfundon seanca për raportimin e Hotit rreth dialogun, s’ka kuorum për votimin e rezolutës

0
​perfundon-seanca-per-raportimin-e-hotit-rreth-dialogun,-s’ka-kuorum-per-votimin-e-rezolutes

Në fund të seancës nuk pati kuorum për të hedhur në votim rezolutën për dialogun.

Shefi i Grupit parlamentar i VV-së, njëherësh propozues i rezolutës, Rexhep Selimi tha se kanë marrë edhe disa propozime të cilat do të merren parasysh dhe nesër kur pritet edhe të vazhdojë seanca e Kuvendit, kjo rezolutë të hidhet për votim.

Lexo të tjera