Bota

​Qeveria do të përkrahë krijimin e Zonës së Lirë Ekonomike Ndërkombëtare në Vushtrri

0
​qeveria-do-te-perkrahe-krijimin-e-zones-se-lire-ekonomike-nderkombetare-ne-vushtrri

Ai me këtë rast tha se kryeministri Hoti dhe Qeveria e Kosovës do të përkrahin krijimin e Zonës së Lirë Ekonomike Ndërkombëtare në Vushtrri, te vendi i quajtur kodra e Bajskës dhe se për këtë shumë shpejt do të fillojnë procedurat me ministritë e linjës.

I pari i Vushtrrisë bëri të ditur se kryeministri Hoti është angazhuar personalisht për rritjen e intensitetit të punëve në Magjistralen M2, Prishtinë-Vushtrri-Mitrovicë dhe përfundimin sa më të shpejtë të kësaj rruge jetike.

Po ashtu kemi marrë mbështetjen e kryeministrit dhe Qeverisë Hoti për projektet tjera në Vushtrri, si stacioni i autobusëve dhe projektet tjera infrastrukturore.

Lexo të tjera