Lajme

​Shantazhoi të miturën me foto intime, një muaj paraburgim për gjilanasin

0
dhunoi-te-mituren-dhe-incizoi-aktin,-kerkohet-paraburgim-ndaj-gjilanasit

I dyshuari ka kërkuar nga e dëmtuar e mitur që t’ia dërgojë disa foto intime dhe të njëjtat ia ka dërguar vëllait të viktimës, duke i thënë se këto foto intime do t’ia publikojë në rrjetet sociale.

Palët kanë të drejtën e ankesës ndaj këtij vendimi në Gjykatën e Apelit.

Lexo të tjera