Lajme

​Sot ulet avioni i parë në Kukës, Gjici: Kjo vepër do t’u shërbejë emigrantëve me çmime të arsyeshme

0
​sot-ulet-avioni-i-pare-ne-kukes,-gjici:-kjo-veper-do-t’u-sherbeje-emigranteve-me-cmime-te-arsyeshme

Safet Gjici, kryetar i Bashkisë së Kukësit, në një intervistë ekskluzive për A2 deklaroi se ky aeroport do t’i shërbejë edhe shqiptarëve të Kosovës.

“Hapja e aeroportit në Kukës është pritur me entuziazëm nga qytetarët e Kukësit, por jo vetëm, sepse ky aeroport i shërben trevave tona edhe në Kosovë. Kjo vepër do t’i shërbejë emigrantëve me çmime të arsyeshme dhe do të bëjë të mundur që ata të vizitojnë të afërmit me shumë pak kosto. Ky aeroport do të ndihmojë në rritjen e ekonomisë së familjeve kuksiane”, tha Gjici, raporton A2.

Lexo të tjera