Bota

10 shtetet që kanë ndryshuar në mënyrë të mrekullueshme

0
10-shtetet-qe-kane-ndryshuar-ne-menyre-te-mrekullueshme

Më shumë e më shumë ndryshime zënë vend në jetën tonë, dhe bota rreth nesh zhvillohet aq shpejtë sa që ne harrojmë se si ishim më parë, transmeton lajmi.net.

Ju mund ta shihni këtë ndryshim në këto vende të mëdha. Disa nda këto vende dukeshin komplet ndryshe 10 vite më parë.

Singapori 1960 dhe në ditët e sotme

10 Incredible Cities That Have Changed Beyond Recognition

Hong Kong 1960 dhe në ditët e sotme

10 Incredible Cities That Have Changed Beyond Recognition

Fortaleza, Brazil: 1980  dhe në ditët e sotme

10 Incredible Cities That Have Changed Beyond Recognition

Shanghai, China: 1990 dhe në ditët e sotme

10 Incredible Cities That Have Changed Beyond Recognition

Toronto, Canada: 1930 dhe në ditët e sotme

10 Incredible Cities That Have Changed Beyond Recognition

Seoul, Korea Jugore: 1950 dhe në ditët e sotme

10 Incredible Cities That Have Changed Beyond Recognition

Nairobi, Kenya: Në vitin 1960 dhe në ditët e sotme

10 Incredible Cities That Have Changed Beyond Recognition

Beijing, Kinë: Në vitin 1940 dhe në ditët e sotme

10 Incredible Cities That Have Changed Beyond Recognition

Melbourne, Australia: 1920 dhe në ditët e sotme

10 Incredible Cities That Have Changed Beyond Recognition

Dubai, UAE: 1980 dhe në ditët e sotme

10 Incredible Cities That Have Changed Beyond Recognition
Një ndryshim aq i bukur dhe shembullor për shumë vende të cilat akoma janë të pazhvilluara. /Lajmi.net/

Lexo të tjera