Fun

13 gjëra femrash për të cilat meshkujt “vdesin”

0
13-gjera-femrash-per-te-cilat-meshkujt-“vdesin”

Shumë përfaqësues të gjysmës më të fortë të njerëzimit janë gjithashtu shumë të ndjeshëm në thellësi, edhe pse shpeshherë u vjen turp që ta pranojnë këtë.

Nganjëherë edhe meshkujve u pëlqen të merren me thashetheme. Edhe të tjerët duhet ta dinë se sa të pabindura janë bashkëshortet e tyre!

Shumë meshkujve u pëlqen të bënë pazar.

Kërcimet qesharake janë fushë e tyre.

Meshkujt besojnë fort se nuk ka asgjë më të mirë pas një dite të vështirë sesa një banjë me shumë shkumë.

Shumë meshkuj e lajnë fytyrën e tyre me më shumë se thjesht ujë.

Ata e adhurojnë qëndrimin me duar në brez. A e keni vënë re?

Meshkujtt kanë një dobësi të madhe për kokteje vajzash me copa frutash. Pas të gjitha, ata i dashurojnë ëmbëlsirat!

Ata do të përdornin produketet e një çante kozmetike. Pastaj, shampot, xheli i dushit dhe locionet e tjera kanë një aromë kaq të shijshme!

Meshkujt gjithashtu i shikojnë komeditë romantike. Dhe, për të qenë të sinqertë, herë pas here ata derdhin lot.

Ju mund të jeni të sigurt se meshkujt nuk ia mohojnë vetes kënaqësinë e shkrepjes së një fotoje të mrekullueshme.

A mendoni se rrotullimi dramatik i syve është vetëm një zakon i gruas? Nuk eshte!

Meshkujt gjithashtu këndojnë me furçë flokësh ose kokën e dushit. Kur nuk ka asnjë tjetër përreth, sigurisht.

Përqafimet. Meshkujt mund të mos e tregojnë këtë, por përqafimet, si dhe çdo formë tjetër e kontaktit të këndshëm njerëzor, është provuar të zgjasin jetën dhe, padyshim, t’ju japin kënaqësi.

Lexo të tjera