Rozë

20 dama të famshme mbi 50 vjeç, na tregojnë si është të dukesh bukur në çdo moshë

0

Ju asnjëherë nuk jeni vonë për t’u dukur përrallore dhe këto gra e vërtetojnë se mosha është thjesht një numër që nuk duhet t’ju ndalojë së kujdesuri për veten

Nga Salma Hayek, e cila duket akoma bukur në bikini deri te Jennifer Aniston, e cila ”mezi’’ po plaket, teksa vitet kalojnë të gjitha këto gra na frymëzojnë për t’u dukur bukur në çdo moshë.

Ato janë mbi 50 vjeç, por nëse nuk do e dinit moshën e tyre, më siguri që nuk do t’i vendosnit këtë numër.

Salma Hayek, 54

Jennifer Lopez, 51

 Celine Dion, 52

Halle Berry, 54

Madonna, 62

Cindy Crawford, 54

Nicole Kidman, 53

 Elle Macpherson, 56

Catherine Zeta-Jones, 50

Kylie Minogue, 52

Jennifer Aniston, 51

Courteney Cox, 56

Julianne Moore, 59

Goldie Hawn, 74

Mariska Hargitay, 56

Vanessa Williams, 57

Demi Moore, 57

Jane Lynch, 60

 Angela Bassett, 62

Jane Seymour, 69

Lexo të tjera