Lajme

22 vjetori i rënies heroike të Dr. Lec Gradicës

0

Gjithëherë të kujtojmë me krenari!

Më 24 shtator bëhen 22 vite nga rënia heroike në krye të detyrës të Dr Lec Gradicës, themeluesit të Spitalit të Parë Ushtarak në Brigadën 114 të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Dr Leci bëri sakrificën më sublime për liri e humanizëm me guxim e trimëri, për lirinë e Kosovës.

Sakrificë më shekuj për të ardhur deri të kjo ditë.

Falë veprës dhe sakrificës Tuaj dhe gjithë dëshmorëve të Kombit, ne sot jemi të lirë.

Lavdi e përjetshme gjithë dëshmorëve të Atdheut!/ Marrë nga A.L

Lexo të tjera