Fun

23 metra gjarpër prej dëbore, vepra që duket shumë origjinale

0
23-metra-gjarper-prej-debore,-vepra-qe-duket-shume-origjinale

Morn Mosley dhe pesë vëllezërit e motrat e tij kaluan dhjetë orë duke punuar për të krijuar gjarprin prej bore që mahbiti vendasit.

Puna e familjes fitoi popullaritet në vitin 2019 pasi skulptura e tyre tigër u shpërnda gjerësisht në mediat lokale. Gjarpri ka një gjatësi prej rreth 23 metrash dhe është në kopshtin para shtëpisë së nënës së tij. Grupi krijoi formën e kafshës përpara se të përdorte bojë me llak për të shtuar ngjyrën dhe hijen.

Lexo të tjera