Fun

4 të rinj në një xhip ndjekin dhinë e egër nëpër shkretëtirë, derisa ajo u rrëzua dhe ngordhi nga lodhja

0

Njerëzit të shumtë në Iran dhe jo vetëm janë tmerruar pas publikimit të një videoje të publikuar në rrjetet sociale, ku shihet një veturë duke ndjekur një dhi të egër.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për një video të postuar më 28 tetor që tregon katër të rinj me një xhip duke ndjekur një dhi të egër, e cila përfundimisht thuhet se u rrëzua dhe ngordhi nga lodhja.

Një dhi e egër që ngordhi nga lodhja pasi u ndoq nga katër të rinj, me veturë

“Safaret” e shkretëtirës, ku njerëzit argëtohen duke udhëtuar me automjete në të gjithë terrenin në shkretëtirë, janë bërë gjithnjë e më të popullarizuara në Iran.

Sidoqoftë, ky incident thekson ndikimin negativ të kësaj industrie në lulëzim në mjedis.

Organizatorët e safarit u paditën dhe, sipas mediave iraniane, shoferit përgjegjës për ngordhjen e kafshës iu dha një gjobë në vlerë prej rreth 800 eurosh.

Lexo të tjera