Rozë

5 filmat ku aktorët kanë bërë seks vërtet

0

Skenat e seksit nëpër filma të ndryshëm janë sigurisht të montuara, duke qenë se akti në vërtetë është shumë intim.

Por disa regjisorë kanë preferuar ta bëjnë filmin më real seç duhet. Ata kanë dashur që edhe skenat e seksit të realizohen vërtet nga aktorët protagonist. Zbuloni se në cilët filma, këto skena janë realizuar vërtet.

1 – “9 Songs” – Filmi është një realizim i 2005. Një dramë erotike e cila ka në thelb një çift shumë pasionant, dhe marrin pjesë nëpër koncerte të shumta. Ata bëjnë shumë seks, shumë dhe është e gjitha reale.

2 – “The Brown Bunny” – Filmi i cili është realizuar në 2003, shkaktoi shumë polemika për shkak të skenës ku Vincent Gallo dhe Chloe Sevigny bëjnë seks oral. Epo ata e kanë bërë vërtet.

3 – “The intimacy” – Filmi britanik, një realizim i vitit 2001, tregon për një mashkull i cili bie në dshuri me vajzën që bënte vetëm seks të rastësishëm. Ajo ishte e martuar, dhe nuk kishte asnjë plan për të lënë burrin. Skenat seksuale në film, janë reale.

4 – “Antichrist” – Një prodhim i vitit 2009 ku u kritiku shumë për skenat e forta seksuale. Aktorja në fjalë është vlerësuar me çmimin “aktorja më e mirë”, në festivalin e “Kanës”.

5 – “Nymphomaniac” – Filmi bëri një bujë shumë të madhe në periudhën kur doli. Flet për jetën e një gruaje e cila u bë prostitute për të kënaqur varësinë e saj ndaj seksit. Të gjitha skenat në film, janë reale. /Opinion.al/.

Lexo të tjera