Fun

5 mënyra për të kontrolluar nëse ka një aparat fotografik të fshehur në dhomën tuaj të zhveshjes

0
5-menyra-per-te-kontrolluar-nese-ka-nje-aparat-fotografik-te-fshehur-ne-dhomen-tuaj-te-zhveshjes

Askush nuk do të ishte në rregull me vëzhgimin fshehurazi, veçanërisht gjatë aktiviteteve private, transmeton lajmi.net.

 1. Skanoni dhomën për objekte të dyshimta.
  5 Ways to Quickly Check If There’s a Hidden Camera in Your Dressing Room

Mënyra më e lehtë për të gjetur kamera të fshehura është të shikoni përreth dhe të kontrolloni me kujdes mjedisin tuaj.

Një kërkim mund të ndihmojë për të dalluar shenja mjaft “të dukshme” menjëherë. Kushtojini vëmendje të veçantë objekteve si dekori i murit, llambat, raftet, etj. Tela, lente ose drita të dyshimta mund t’i përkasin një aparati fotografik të fshehur.

 1. Lidhu me Wi-Fi.
  5 Ways to Quickly Check If There’s a Hidden Camera in Your Dressing Room

Kamerat e mbikqyrjes zakonisht punojnë në Wi-Fi, kështu që mund ta gjeni duke u lidhur me rrjetin e disponueshëm në dhomë.

Atëherë do të duhet të përdorni një aplikacion të veçantë për të parë se cilat pajisje të tjera janë të lidhura në të njëjtin rrjet. Kini kujdes për pajisjet që tregojnë një emër të prodhuesit të kamerës ose rendisin gjëra të tilla si “kamera IP”.

 1. Përdorni elektrikun e telefonit tuaj.
  5 Ways to Quickly Check If There’s a Hidden Camera in Your Dressing Room

Pasqyrat janë një nga vendet më të lehta për të fshehur një aparat fotografik në një dhomë të përshtatshme, kështu që duhet t’i kontrolloni me kujdes ato.

Nëse ka një mundësi për të fikur dritat, përpiquni ta bëni këtë dhe përdorni elektrik dore në telefonin tuaj për të parë përmes pasqyrës.

Drita shkëlqen kundër një pasqyre, duke ju lejuar të shihni përtej saj, mund të zbulojë praninë e një aparati fotografik të fshehur në anën tjetër të saj.

 1. Shikoni në pasqyrë.
  5 Ways to Quickly Check If There’s a Hidden Camera in Your Dressing Room

Dhomat e montimit janë vendi i përsosur për të përdorur pasqyra me dy drejtime sepse njëra nga anët e saj do të ndriçohet me shkëlqim, dhe tjetra mund të mbahet në errësirë.

Pra, duhet të vini sytë lart në gotë, të bllokoni dritën me duar dhe duhet të jeni në gjendje të shihni përmes pasqyrës dhe të zbuloni nëse është në të vërtetë një drejtim i dyanshëm.

 1. Prekni pasqyrën.
  5 Ways to Quickly Check If There’s a Hidden Camera in Your Dressing Room

Kur prekni një pasqyrë të rregullt, gjithmonë ka një hendek të vogël midis gishtit tuaj dhe pasqyrimit të tij. Nëse e shihni, mund të jeni i sigurt se pasqyra është e vërtetë.

Nëse gishtat tuaj duket se prekin në pasqyrim, ndoshta është një pasqyrë me dy drejtime dhe ju jeni duke u shikuar. /Lajmi.net/

Lexo të tjera