Bota

Abazoviq garanton për Der Spiegel: Njohja për Kosovën nuk tërhiqet kurrsesi

0
abazoviq-garanton-per-der-spiegel:-njohja-per-kosoven-nuk-terhiqet-kurrsesi

“Ne udhëheqësit e tre aleancave elektorale nënshkruam një marrëveshje të mërkurën. Ndër të tjera, ajo përcakton se Mali i Zi mbetet një anëtar i NATO-s, vazhdon të përpiqet për integrimin në BE dhe nuk e revokon njohjen e Kosovës. Nëse ndonjë nga këto nuk respektohet, atëherë ne nuk do të jemi më pjesë e kësaj qeverie. Aleanca jonë zgjedhore është garancia për zhvillimin e vërtetë demokratik”, ka thënë ai.

Lexo të tjera