Fun

Adoleshentja thyen dy rekorde botërore

0
adoleshentja-thyen-dy-rekorde-boterore

Maci Currin u certifikua nga Rekordet Botërore Guinness se kishte këmbët më të gjata në botë (për femra) dhe këmbët më të gjata nga një adoleshente, transmeton lajmi.net.

Sipas Rekordeve Botërore të Guinness, këmba e majtë e zonjës Currin ka përmasa 135.267 cm, ndërsa këmba e djathtë 134.3 cm.

Adoleshentja tani ka rrëzuar Ekaterina Lisina të Rusisë në vendin e parë për rekordin botëror Guinness për këmbët më të gjata të femrave, raporton Metro News.

Currin thotë se të jesh më e gjata në familjen e saj dhe të kesh këmbë të gjata vjen si me avantazhe ashtu edhe me disavantazhe.

Adoleshentja thotë se ajo së pari e kuptoi që këmbët e saj ishin më të gjata se mesatarja në 2018.  Ajo nuk ishte në gjendje të gjente asgjë që i shkonte për shtat.

Pas kësaj, ajo aplikoi për titullin zyrtar të Rekordeve Botërore Guinness për këmbët më të gjata në botë (për femra).

Maci Currin, e cila tashmë është e njohur në TikTok, shpreson të bëjë një karrierë në modelim.  Ajo dëshiron të arrijë rekordin për të qenë modelja më e gjatë në botë. /Lajmi.net/

Lexo të tjera