Rozë

Afrim Muqiqi thotë se mërgimtarët po rezervojnë dasma në Kukës, pasi në Kosovë u ndaluan

0
afrim-muqiqi-thote-se-mergimtaret-po-rezervojne-dasma-ne-kukes,-pasi-ne-kosove-u-ndaluan

Muqiqi ka kritikuar masat duke thënë se të gjitha qeveritë që nga fillimi i pandemisë, kanë përdorur standarde të dyfishta.

Tutje ai ka bërë të ditur se diaspora kanë filluar rezervimin e dasmave në qytetin Kukës të Shqipërisë.

“Dasmat do të organizohen në Shqipëri. Kanë filluar rezervimet”, ka thënë ai në kanal10.

Ndryshe, masat e reja kanë hyrë në fuqi nga dita e sotme dhe do të zgjasin për 11 ditë.

Lexo të tjera