Lajme

Aksion në shesh: S’ka paqe pa drejtësi

0

Një aksion simbolik për nder të Ditës së Paqes po organizohet në sheshet e kryeqytetit. Përmes këtij organizimi, po kërkohet drejtësi për të kaluarën për një të ardhme në paqe

Ky aksion i organizuar nga “Youth Initiative fort Human Rights”i cili ishte paralajmëruar të fillojë në orën 17:00, po mbahet momentalisht në sheshet e Prishtinës.

Përgjatë aksionit rrugor, pjesëmarrësit po mbajnë në duar banerët e krijuar me faktet së kaluarës, të veshur me rroba të zeza, maska të zeza si dhe sytë të mbështjellë me material të zi, duke thënë se jemi “Sy mshelë në “Paqe”./Express

Lexo të tjera