Bota

“Albin Kurti bëhet kryeministër nëse do Amerika”

0
“albin-kurti-behet-kryeminister-nese-do-amerika”

“Vetëm nëse do Amerika, nëse nuk do Amerika, Kurti mund të rrëzohet sërish. Ai nuk mund të vije në pushtet deri në tetor, pasi që ekziston një vendim i Gjykatës Kushtetuese që ka qenë publik”, ka thënë Geci.

Megjithatë, sot është dorëzuar lista e deputetëve të Prishtinës që do të kandidojnë nga Vetëvendosja dhe aty është përfshirë edhe Albin Kurti.

Lexo të tjera