Lajme

Analisti përlotet në studio televizive duke treguar se si serbët ia prenë kokën dajës para syve të tij

0
analisti-perlotet-ne-studio-televizive-duke-treguar-se-si-serbet-ia-prene-koken-dajes-para-syve-te-tij

Kastrati ka treguar se me 28 nëntor të vitit 1998, e kishte përjetuar një tmerr dhe ditë të rëndë vet ai, ku me sytë e tij kishte parë teksa dajës së tij serbët ia kishin prerë kokën dhe ia kishin hedhur në bunar.

“Sytë e mijë kanë parë veç tmerr atë ditë, në të gjitha anët e Drenicës, ku makineria e Serbisë ka goditur prej shtatzënës me snajper në pragun e shpisë, gruan e dajës tim, mjedis Llapushnikut, dajës tim Sadri kokën ia kemi gjetur të prerë në bunar”, tha Kastrati i përlotur në RTK.

Lexo të tjera