Rozë

Bëj seks me ish të dashurin kohë pas kohe dhe e mbajm sekret

0

Kam pasur mundësinë që të takohem me një ish të dashur  timin, në një konferencë për profesorë.

Pasioni ka qenë i mrekullueshëm, por problemi është se të dy jemi të martuar dhe me familje. Unë kam dhjetë vite martesë, kam 36 vite dhe dy fëmijë. Kam besuar se asgjë nuk do e shkatërrojë familjen tonë. Unë isha e lumtur dhe shumë e kënaqur me profesionin tim si mësuese e po ashtu me faktin se isha nënë.

Një ditë na kërkuan të shkojmë në një konferencë dy ditore, aty e ritakova dashurinë time të parë.

Pasi qëndruam pak bashkë, shkuam në dhomën time. Aty përjetuam seksin magjik, ai gjithmonë ka qenë i dashur i mirë. Edhe pse është i martuar, ne takohemi kohë pas kohe kur kemi mundësi.

E ndjej se më shumë  e dua ish të dashurin se burrin. Nuk di si t’ia bëj.

Këshilla e psikologes:

Po rrezikon së tepërmi. Seksi sekret është eksitus por kthimi me të do të të kushtonte me një ëndërr të re me dy partner të palumtur dhe tre fëmijë të zhgënjyer.

Gjithçka që ju keni është seksi dhe nëse gjërat do të ishin aq mirë ju nuk do ishit ndarë vite më parë.

Lexo të tjera