Lajme

Bëni gati pasaportën, biletën dhe testin për COVID-19

0
Një organizatë ndërkombëtare, që përfaqëson kompanitë ajrore, thotë se pasagjerët duhet ta bëjnë testin për koronavirus para se të hyjnë në aeroplan.

Sipas kësaj organizate, ky test do të kushtojë vetëm 5 dollarë amerikanë dhe rezultati do të dihet brenda pesë minutave. /rel/

Lexo të tjera