Lajme

Beqiri: Ndryshimi i Ligjit për Zgjedhje duhet të na alarmojë, vendi po shkon drejt autoritarizmit

0
beqiri:-ndryshimi-i-ligjit-per-zgjedhje-duhet-te-na-alarmoje,-vendi-po-shkon-drejt-autoritarizmit

Beqiri ka thënë se kjo tregon se vendi po shkon drejt autoritarizmit.

Postimi i plotë: 

Të dashur miq,

Nëse bëhet Ndryshimi i Ligjit për Zgjedhje, me një urgjencë të tillë, pa debatin e nevojshëm me të gjithë faktorët relevant, por vetëm me forcën e numrave, kjo duhet të na alarmoj.

Kjo tregon se pse ne duhet të kemi kujdes kur të marrim vendime.

Kjo tregon se në çfarë rruge po shkon vendi ynë, pra drejtë autoritarizmit.

Ligji ka nevojë dhe mund të ndryshohet, por asesi në këtë mënyrë, formë të kërkuar nga partia-pushtet dhe me këtë urgjencë.

Të dashur miq,
Nëse bëhet Ndryshimi i Ligjit për Zgjedhje, me një urgjencë të tillë, pa debatin e nevojshëm me të gjithë…

Posted by Ismet Beqiri on Friday, April 2, 2021

Lexo të tjera