Rozë

Bëra 5 herë brenda natës seks me shoqen e ngushtë të gruas time, në mëngjes ajo u…”

0

Që prej 5 vitesh jam i martuar me një grua të bukur, të mirë, e duam shumë njëri-tjetrin.

Ama një natë kur një shoku im organizoi një festë për ditëlindje, ku veç të tjerëve ishte edhe shoqja e ngushtë e gruas time.

Ajo sapo është ngarë nga i dashuri i saj, ndërsa me në ka pasur gjithmonë një raport të afërt miqësorë. Atë natë pas festës, unë shkova të pi një gotë tek dhoma e ndjenjës së shokut tim sepse nuk po më zinte gjumi. Kur shkova aty ishte dhe ajo duke qarë. E pyeta se çfarë kishte por ajo m’u hodh sipër, filloi të më përqafonte dhe më pas të më prekte.

Mua kaq më mjaftoi që të humbja mendjen dhe të mëkatoja 5 herë duke tradhtuar gruan time të dashur. Të nesërmen në mëngjes nuk fola asnjë fjalë dhe shmangia takimin me shoqen e saj.

E më pas ajo më dërgoi një mesazh duke më thënë se ishte një gabim dhe se nuk do t’i tregonte gruas time. Por tani unë ndihem shumë keq dhe në faj për atë që kam bërë dhe dua shumë që t’ia tregoj gruas dhe t’i kërkoj falje, por kam frikë se nuk do ta pranojë…”/Shkodra Nws

Lexo të tjera