Lajme

Biden përdor gjatë debatit fjalën “inshallah”

0
biden-perdor-gjate-debatit-fjalen-“inshallah”

Kjo erdhi pasi moderatori i debatit, Fox News, Chriz Wallace pyeti Trumpin që ta komentonte raportimin e New York Times lidhur me mospagesën e taksave nga ai.

“Unë kam paguar miliona dollarë dhe ju do ta shihni”, ka thënë Trump.

“Kur” ka pyetur Biden, e pastaj është përgjigjur me ‘Inshallah”, përkthimi i së cilës është “Do Zoti”.

 

Lexo të tjera