Rozë

Bindi Irwin detajon ‘abuzimin psikologjik’ nga gjyshi

0
bindi-irwin-detajon-‘abuzimin-psikologjik’-nga-gjyshi

Bindi Irwin, vajza e të ndjerit Steve Irwin, po bën disa akuza shqetësuese kundër gjyshit të saj, Bob Irwin, shkruan Fox News.

“Fatkeqësisht gjyshi im Bob nuk ka treguar asnjë interes për të kaluar kohë me mua ose familjen time,” shkroi ajo, sipas 7News. “Publikisht ai vazhdon të pretendojë se dëshiron të kalojë kohë me ne ndërsa privatisht mua e gjithë jeta ka qenë abuzim psikologjik nga ai”, transmeton lajmi.net.

Irwin vazhdon të pretendojë se Bob madje ka shkuar aq larg për të kthyer dhuratat që i ka dërguar gjatë viteve – pasi i hapi ato.

“Nga koha kur isha një vajzë e vogël ai më ka injoruar,” vazhdoi Irwin. “Preferuar të kaloj kohë duke bërë ndonjë gjë tjetër sesa të ishte me mua. Ai kurrë nuk më ka thënë asnjë fjalë të vetme të mirë personalisht. Më prish zemrën por nuk është e shëndetshme të futesh në një marrëdhënie abuzive.”

Sipas Irwin, e cila mirëpriti fëmijën e saj të parë në mars, nëna e saj, Terri Irwin, vazhdon të shkruajë letra dhe t’i dërgojë dhurata Bob, vetëm për t’u injoruar gjithashtu.

Irwin gjithashtu pretendoi se familja e ka mbështetur Bob financiarisht që nga viti 1992 dhe ende po i dërgon pagesa javore. Pavarësisht se si ai ka trajtuar me sa duket Irwin dhe familjen e saj për dekada, ajo thotë se ajo ende dëshiron të sigurohet që ai të kujdeset për të.

“Ne i ndërtuam atij një shtëpi në një pronë të bukur dhe gjithmonë do të bëjmë më të mirën për të siguruar mirëqenien e tij”./Lajmi.net/

Lexo të tjera