Ekonomi

BQK-ja parashikon ekonomia gjatë 2020-s të pësojë rënie me 7.2 për qind

0
bqk-ja-parashikon-ekonomia-gjate-2020-s-te-pesoje-renie-me-7.2-per-qind

Kështu janë projeksionet e Bankës Qendrore të Kosovës, por për të cilat u tha se mund të ndryshojnë.

Zëvendësguvernatori Sokol Havolli në Komisionin për Buxhet dhe Financa tha se recesioni ekonomik mund të jenë të formën e “V”-së.

Lexo edhe: 

Në vitin 2019 ekonomia kosovare shënoi rritje rreth 5 për qind

Lexo të tjera