Bota

Burgoset mësuesja e kishës që bëri seks me 16-vjeçarin në veturë dhe në shtëpinë e saj mbi 10 herë

0
burgoset-mesuesja-e-kishes-qe-beri-seks-me-16-vjecarin-ne-veture-dhe-ne-shtepine-e-saj-mbi-10-here

36 vjeçarja Courtney Bingham u njoh me adoleshentin në kishën  Bethany Baptist Church në shtetin e Virginia, ku mosha e pranimit seksual është 18 vjeç.

Djali tha në polici se kishin bërë seks më shumë se 10 herë në makinë dhe në shtëpinë e saj.

Bingham gjithashtu i kishte dërguar atij foto të të dyve duke bërë seks, kryesisht të marra në shtëpinë e saj.

Gruaja ishte drejtuese e grupit të të rinjve në kishën e saj, ndërsa pretendonte se kishin kryer marrdhënie vetëm tre ose katër herë.

Mësuesja është dënuar me 12 vjet burg për krimin.

Lexo të tjera