Fun

Burri i lë kartën e lekëve gruas: “Shpenzo sa të duash”, por PIN-i është një ekuacion i vërtetë

0

Zgjidh ekuacionin të marrësh lekët! Kjo është ajo se çfarë një burrë ka bërë pikërisht për gruan e tij.

Në një shënim për gruan e tij ai i lë asaj kartën e lekëve dhe i thotë të shpenzojë pa limit, por sigurisht që kjo nuk është aq e lehtë pasi PIN-i fshihet në një ekuacion të vërtet matematikor.

Ç’kemi e dashur! Më poshtë ke kartën time, shpenzo sa të duash, shko për blerje dhe nxirr për drekë shoqet”, shkruan ai ndërsa i lë ekuacionin që ta zgjidhë për të gjetur PIN-in.

E pra kujt i kishte shkuar në mendje, të shpenzosh lekët e burrit tashmë nuk është më aq e lehtë.

Lexo të tjera