Rozë

“Burri im më detyroj të bëj seks me një mashkull tjetër dhe më pas..”

0

Burri im më bëri të kem seks me një burrë tjetër dhe më pas u justifikua se edhe ai duhet të ketë marrëdhenie me gra të tjera. Kur unë i thash jo në fillim, ai u bë shumë agresiv.

E dashura psikologe: Burri im më bëri të bëj seks me një të huaj.

Pasi më bëri presion të bëj seks me një burrë tjetër, burri im e përdori atë si justifikim për të bërë seks me një grua tjetër.

Unë kam qenë kundër idesë që nga fillimi, por ai bëhet nervoz nesë i them jo.

Ne jemi bashkë qe tetë vite dhe jemi të 29 vjeqar, me dy djemë, shtatë dhe gjashtë vjet. mendova se do të kishim një martesë të lumtur dhe unë e dua atë shumë.

Pastaj burri im më tha se seksi ishte bërë i shurdhër dhe se duhet të provojmë gjëra të reja.

Isha në rregull derisa ai dha idenë se ne duhet të kishim seks me njerëz të tjerë.

I tregova atij se isha kundër kësaj, por ai tha se u ndez shumë duke më imagjinuar të kisha marrëdhënie seksuale me një burrë tjetër. Ai është shumë bindës dhe unë përfundimisht u pajtova.

Ai më prezantoj me një djalë 23 vjeqar që e njeh në një bar.

 

Një fundjave i dërguam fëmijët për të qëndruar tek prindërit e mi dhe shkuam në bar me këtë njeri.

Ai u kthye në shtëpinë tonë më vonë ku pimë edhe më shumë. Pastaj burri im më tha të shkoj lartë më këtë djalë dhe të kem marrëdhënie seksuale.

Unë pajtova me gjysëm zemre. E urreja atë dhe u ndjeva keq ditën tjetër kur burri im tha se donte ta bantë atë me një grua tjetër.

Asgjë nuk ndodhi deri në ditëlindjen time. E rezervova një tyrezë në një restaurant të shtresës së lartë, por një ditë më parë ai më tha se do të punonte deri vonë.

Më pas, ai pranoj se më kishtë gënjyer dhe më të vërtetë ishte takuar me një grua tjetër për seks.

Unë kam qenë shumë zemërthyer. I thashë atij se kurrë nuk dëshiroj që ndonjëri nga ne të ketë marrëdhënie seksuale jashtë martesës.

Tani kam zbuluar se ai po dërgon mesazhe edhe më një grua tjetër, më të cilën dëshiron të bëj seks. I thashë se isha kundër idesë, por ai tha se ishte vendimi i tij.

Ai pranon se ka frikë të më humbë mbi të gjitha, por mua më duket kaq e vështirë të qëndroj tek ai.

Psikologia përgjigjet:

Kur ju thoni i keq, a do të thotë se ai ka një gjuhë të mprehtë, apo ai po kthehet i dhunshëm dhe abuziv?

Nëse ai po të ngacmon për seks me burra të tjerë dhe ju tradhton haptasi, kur ai e di se ju shqetësoheni, kjo është sjellje abuzive, duke dëmtuar edhe djemtë e juaj.

Në këtë rast, ju lutëm bisedoni me rrjetin e ndihmës ndërkombëtare për dhunën në familje.

 

 

 

Lexo të tjera