Lajme

Çfarë po ndodh: EULEX bastisë zyrat e OVL-UÇK-së

0

Zyrat e OVL-UÇK-së janë rrethuar dhe janë bastisurë nga zyrtarë policorë të EULEX-it.

Aty janë parë disa policë të cilët janë futur edhe brenda zyreve ende nuk dihet arsyeja.

 

Lexo të tjera