Bota

Çfarë po ndodhë? “Jetmir Rudi nga Malisheva po mbahet i lidhur në mal dhe i zhveshur”

0
cfare-po-ndodhe?-“jetmir-rudi-nga-malisheva-po-mbahet-i-lidhur-ne-mal-dhe-i-zhveshur”

“Dyshimet e para janë se 28-vjeçari Jetmir Rudi nga fshati Rud i Malishevës është rrëmbyer. Policia dhe ekipet tjera janë duke tentuar t’i bien në gjurmë, qoftë viktimës apo të dyshuarit”, kanë deklaruar nga Policia e Gjakovës për lajmi.net.

Se Jetmir Rudi është rrëmbyer e vërtetojnë edhe fotot e dërguara në redaksi të TV Malisheva, ku shihet se Jetmir Rudi është i lidhur dhe i shtrirë në tokë dhe pothuajse i zhveshur.

Policia është njoftuar për këto foto, dhe është duke u marr më rastin.

Lexo të tjera