Fun

Cili është personaliteti juaj sipas mënyrës së ecjes

0
cili-eshte-personaliteti-juaj-sipas-menyres-se-ecjes

Bazuar në disa studime të bëra nga Caleb Backe, thuhet se personaliteti i njeriut mund të shikohet edhe nga mënyra e të ecurit. Stili i ecjes tuaj, shpejtësia dhe shumë gjëra të tjera i ndajnë kategoritë e personaliteteve të njeriut, transmeton lajmi.net.

  1. Stili ekzekutiv, ju normalisht ecni shumë shpejtë dhe të fokusuar. Kokën lart dhe në mendime, zakonisht nuk i shikon të tjerët përreth.
  2. Nëse jeni korrigjues, zakonisht ecni me hapa të vegjël duke i shmangur kontaktet me sy me personat përreth teje. Kjo sepse korrigjuesit janë të qetë dhe të ngurrët.
  3. Nëse jeni politikane, ju ecni drejtë me kokën lart, gjoksin para dhe krahët mbrapa. I shijoni sfidat dhe mësoni shumë nga eksperiencat e reja, por mund të mërziteni shpejtë.
  4. I brengosur. Nëse keni stilin e të ecurit si i brengosur, ju ecni shumë ngadalë, i mbani sytë poshtë duke shikuar tokën, të brengosurit pretendojnë të jenë introvert dhe në mendime.
  5. Stili i ecjes në mënyrë të relaksuar. Ata që kanë këtë stil ecje,ecin ngadalë dhe në paqe me trupin e tyre. Pretendoni më shumë ti shikoni të tjerët dhe ndoshta mund të duket sikur keni humbur teksa po ecni.
  6. Stili i ecjes duke bërë “shfaqje”. E shijoni vëmendjen e të tjerëve, nëse bënë pjesë në këtë grup të personave, ju mbani kokën shumë lartë dhe shpatullat mbrapa duke qenë më të fokusuar tek vetja.
  7. Mbështetës. Mbështetësit janë shumë dëgjues të mirë, janë besnik dhe thjeshtë një thirrje nga personi i zemrës do ua ndriçojë ditën. /Lajmi.net/

Lexo të tjera