Rozë

Daphnes i del ‘zogu’ nga fustani?

0

Daphne Joy

Një foto që do analizim më të thellë e ka hedhur në Instagram.

Në imazh, Daphne Joy shihet gjysmë e shtrirë, derisa shkrepi një foto para pasqyrës.

Edhe kësaj radhe, vëmendje mori veshja e modeles.

Daphne ka veshur një fustan rrjetë, të hapur te gjoksi dhe për shkak të pozicionit si pozoi, asaj dukej sikur i ka dal ‘zogu’.

Lexo të tjera