Rozë

Derdh qumësht mbi gjoks dhe…/ Françeska Jaçe realizon skenat më të nxehta (FOTO)

0

Françeska Jaçe ishte e ftuar mbrëmjen e djeshme në “Shiko Kush Luan” dhe duhet thënë se i vuri flakën skenës.

Ajo pranoi sfidën për të realizuar videon më të nxehtë të rrjetit duke përdorur produkte ushqimore dhe ia doli.

Teksa ndodhej në vaskë, Françeska derdhi qumësht mbi vete dhe konsumoi një banane.

Derdh qumësht mbi gjoks dhe.../ Françeska Jaçe realizon

Derdh qumësht mbi gjoks dhe.../ Françeska Jaçe realizon

Derdh qumësht mbi gjoks dhe.../ Françeska Jaçe realizon

Derdh qumësht mbi gjoks dhe.../ Françeska Jaçe realizon

Derdh qumësht mbi gjoks dhe.../ Françeska Jaçe realizon

Derdh qumësht mbi gjoks dhe.../ Françeska Jaçe realizon

Lexo të tjera