Fun

Disa hapa të thjeshtë ju ndihmojnë të zvogëloni hapësirën në gardërobën tuaj

0
disa-hapa-te-thjeshte-ju-ndihmojne-te-zvogeloni-hapesiren-ne-garderoben-tuaj

Problemi më i madh tek rrobat është hapësira për ti vendosur ato. Në të shumtën e rasteve gardëroba jonë mund të jetë jo e koordinuar dhe me pakë hapësirë. Sa herë që bëni ‘shopping’ hapësira për ti vendosur rrobat zvogëlohet edhe me shumë, transmeton lajmi.net.

 1. Filloni me një pastrim
  Filloni pastrimin e rrobave, në kuptimin që ti largoni rrobat më pakë të nevojshme dhe të vjetra që tu leni hapësirë rrobave të reja në dollap.
 2.  Mendo vertikalisht
  Vendosi rrobat në mënyrë vertikale që të zënë hapësirë më pakë. Vendosja e rrobave në mënyrë vertikale liron hapësirën në dollap dhe gjithashtu rrobat nuk ndrydhen mes vete.
 3. Shfrytëzoni hapësirën mbi varësen e rrobave
  Nëse dollapi juaj nuk ka hapësirë të mjaftueshme për rrobat që ju posedoni, atëherë mundohuni që të shfrytëzoni pjesën e sipërme të varëses së rrobave.
 4. Drejtoni varëset tuaja
  Nëse jeni dikush që ka një varëse rrobash prej druri ose një pengesë për ato prej sateni të mbushur, tani është koha për të bërë një fletë të pastër dhe për t’i tregtuar ato për varëse rrobash ultra të holla dhe për kursimin e hapësirës.
 5. Varni aksesorët tuaj
  Organizatorët e varur të këpucëve mund të përdoren gjithashtu për gjëra të tilla si syze dielli, rripa, stoli të dendura, shalle dhe çdo gjë që mund të rrokulliset dhe futet brenda.
 6. Vendosni disa shtesa të pavarura
  Jo vetëm që janë praktike dhe të përballueshme, ato mund të jenë mjaft të guximshme për të mbajtur një gardërobë dimri ose vere, veçanërisht nëse jeni të shkurtër në hapësirë.
 7. Dyert mund të dyfishohen si hapësira e varur gjithashtu
  Përdorni ato për rrobat, lidhjet tuaja të preferuar, aksesorët e flokëve dhe thurjet e tjera. /Lajmi.net/

Lexo të tjera