Fun

Disa nga kafshët që i përkasin njëri-tjetrit përgjithmonë

0
disa-nga-kafshet-qe-i-perkasin-njeri-tjetrit-pergjithmone

Kemi hasur në shumë pamje të cilat kanë treguar dashurinë e kafshëve për njëri-tjetrin, por edhe për njerëzit, transmeton lajmi.net.

Disa nga kafshët që ne mbajmë në shtëpitë tona janë shumë miqësore dhe të dashura.  Ka edhe nga ato që nuk cilësohen si kafshë shtëpiake por që kanë dashuri e sidomos për partnerin e tyre.

Këto janë disa nga kafshët që din të duan partnerin e tyre.

 1. Papagalli
  7 Animals Who Belong to Their Partners Forever
 2. Zogjtë me kurorë në kokë
  7 Animals Who Belong to Their Partners Forever
 3. Majmun ngjyrë bakri titi
  7 Animals Who Belong to Their Partners Forever
 4. Zogjtë e Atlantikut
  7 Animals Who Belong to Their Partners Forever
 5. Kali i detit
 6. Dreri xhuxh
 7. Vidrat

Lexo të tjera