Bota

Dobësohuni pa dietë, këto 3 pozicionet gjatë seksit djegin më shumë kalori

0
dobesohuni-pa-diete,-keto-3-pozicionet-gjate-seksit-djegin-me-shume-kalori

Rezultatet zbuluan se gratë djegin më shumë kalori gjatë pozicionit “Squat” – saktësisht 188 kalori. Kjo është ndoshta befasuese, sepse ky ushtrim në palestër ose në jetën reale mund të ndihmojë në forcimin dhe tonifikimin e muskujve në trupin tuaj të poshtëm, por ja që funksionon dhe për të humbur shumë kalori, aq sa katër feta bukë.

Në vendin e dytë është një pozicion më i avancuar – “Butter Churner.” Nëse ende nuk e dini kërkojeni në google. Nëse jeni mjaft i guximshëm për ta provuar atë, mund të humbni afërsisht 179 kalori në 30 minuta.

Në vendin e tretë, “The Kneeling Wheelbarroë”. Gratë mund të humbasin afërsisht 149 kalori në këtë pozicion, ndërsa burrat rreth 167.

Lexo të tjera