Fun

E mban korsetin 18 orë në ditë që të ketë belin më të vogël në botë

0
e-mban-korsetin-18-ore-ne-dite-qe-te-kete-belin-me-te-vogel-ne-bote

Sammy Wilson, 26-vjeçare, nga Georgia, filloi stërvitjet e belit në prill 2019 për të ndihmuar të formonte belin pas humbjes së peshës, transmeton lajmi.net.

Goal: Sammy Wilson, 26, from Georgia, wants to have the smallest waist in the world

“Unë dua të kem belin më të vogël në botë”, shpjegoi ajo. “Nëse zbres në 35cm, beli im do të jetë afërsisht i njëjtë me kokën e një foshnje mesatare të porsalindur dhe 2.54cm më i vogël se rekordi aktual botëror”, ka thënë ajo.

Tiny: The single mother can fit into a 15-inch corset (pictured), which she wears 18 hours a dayTiny: The single mother can fit into a 15-inch corset (pictured), which she wears 18 hours a day

Rekordi Botëror Guinness për belin më të vogël në një person të gjallë mbahet aktualisht nga Cathie Jung, e cila ka një bel 38cm. /Lajmi.net/

Say what? Sammy's waist is 21.5 inches without her corset, but she wants to make it even smallerPlan: Sammy wants to get her waist down to 14 inches, so she can break the Guinness World Record for the smallest waist on a living person

Lexo të tjera