Lajme

E t’merrshme…Nëna me njerkun e rrahin per vdekje 3-vjeçarin në Tiranë!

0

Një fëmijë 3-vjeç është dhu nuar bar barisht sot në Tiranë nga bashkëjetuesi i nënës së tij dhe sipas hallës së fëmijës edhe nga vetë nëna.

Po sipas hallës së vogëlushit, fëmija ndodhet momentalisht në spitalin e tra umës në gjendje të rë ndë për jetën pasi ka 7 brinjë të thyera dhe ka pësuar hem oragji të brendshme në kokë.

Burime nga komisariati Nr. 5 në kryeqytet bëjnë me dije se në prang aka rrënë shtetasi Alfred K. i cili aku zohet për veprën keqtrajtim të të miturit duke i shkaktuar dëme serjoze për jetën.

Por nuk përmendet version i hallës së 3 vjeçarit e cila ka bërë një denoncim për rastin në JOQ Albania duke kërkuar të bëhet publik rasti dhe fajëson edhe nënën e fëmijës për dhu nën ndaj tij.

Lexo të tjera