Lajme

Ekrem Mustafa: Aksioni në Karaçevë u planifikua sa isha unë ministër

0

Ish-ministri i Punëve të Brendshme MPB, Ekrem Mustafa, që ishte në këtë detyrë deri në shkurt të këtij viti, ka folur lidhur me aksionin në Karaçvevë ku u rrënuan kazinot ilegale.

Mustafa ka thënë se ky aksion ka qenë i planifikuar më parë dhe sipas tij, ka qenë i suksesshëm.

Aksioni ka qenë i planifikuar, fatmirësisht ka kaluar shumë mirë”, ka  thënë Mustafa.

Mustafa ka treguar se ky aksion ka qenë i planifikuar në tetor ose nëntor të viti të kaluar.

Ka filluar që një vit, ka qenë i planifikuar diku në tetor ose në nëntor”, është shprehur Mustafa për Front Online.

Ndër të tjera ish- ministri Ekrem Mustafa ka thënë se për të ky aksion ka kaluar me sukses pasi për të e rëndësishme është që asnjë polic nuk është lënduar.

“Për mua kanë qenë prioritet jetët e zyrtarëve policorë që të mos ketë humbje të jetëve të zyrtarëve policorë”, ka thënë ai.

Gjykata të hënë ka marrë vendim për 30 të arrestuar ku u ka caktuar masën e paraburgimit për 30 ditë, nga ta 12 janë zyrtarë policorë./express

Lexo të tjera