Teknologji

Epic Games informon klientët se tipari “Identifikohu me Apple” nuk do të funksionojë më nga sot

0
epic-games-informon-klientet-se-tipari-“identifikohu-me-apple”-nuk-do-te-funksionoje-me-nga-sot

Përdoruesit e Apple do të duhet të futen në llogarinë e tyre Epic Games përmes Apple ID-së së tyre dhe të azhurnojnë adresën e tyre të emailit.

Nëse nuk e bëjnë këtë, Epic Games thotë se mund të jetë e mundur të rikuperohet llogaria manualisht, por përdoruesit do të duhet të kontaktojnë vetë Epic Games për ta bërë këtë.

Ndalimi i Apple për Epic Games ka pasur degëzime të gjera. Apple më parë kishte bllokuar Engine Unreal të Epic Games, një mjet për zhvillimin e lojërave të përdorur nga kompani të tjera të shumta për lojërat e tyre celular.

Epic Games gjithashtu paraqitën një kërkesë kundër Apple, duke thënë që kompania Cupertino ishte një “monopolist” dhe u përpoq që të kthehej Fortnite në iOS.

Apple tha se “shumë dëshiron ta mbajë kompaninë” në App Store dhe iu referua çështjeve në vazhdim si një “problem që Epic Games ka krijuar për vete”. /Lajmi.net/

Lexo të tjera