Teknologji

Facebook ka lansuar “Facebook Campus”

0
facebook-ka-lansuar-“facebook-campus”

Një profil i Facebook Campus është i ndryshëm nga profili kryesor në Facebook; në Kampus, studentët duhet të japin vetëm emailin e tyre të kolegjit dhe vitin e diplomimit, transmeton lajmi.net.

Emaili i tyre i kolegjit (@ .edu) do të përdoret për të verifikuar profilin e studentit në Kampus dhe përdoret si pjesë e një “drejtori të shokëve të klasës për ta bërë më të lehtë për të gjetur dhe takuar njerëz të rinj”.

Studentët mund të japin drejtimin, klasat dhe qytetin e tyre të lindjes.

Gjiganti i rrjeteve sociale gjithashtu thotë se studentët mund të përdorin profilin e Kampusit për të ngritur grupe dhe ngjarje unike për kolegjin e tyre.

Ngjarjet dhe grupet e kampusit nuk janë në gjendje të bëhen publike, siç janë ato në platformën standarde të Facebook.

Ekziston edhe një funksion bisedimi në Campus, por është i ndarë nga shërbimi i mesazheve të Facebook. Në vend të kësaj, përdoruesit gjejnë një grup të veçantë dhe mund të zgjedhin të bashkohen në bisedë. /Lajmi.net/

Lexo të tjera