Lajme

Fetahu: Bulliqi dhe Rudari janë bashkëpjesëmarrës në uzurpim pronash

0
fetahu:-bulliqi-dhe-rudari-jane-bashkepjesemarres-ne-uzurpim-pronash

Fetahu i cili garon kundrejt Nexhmi Rudarit të LDK-së dhe Shpejtim Bulliqit të VV-së ka akuzuar ata për uzurpim të pronave publike.

“Unë mendoj që LDK-ja ka qenë në dijeni të kësaj situate prej vitit 2006 kur kam qenë kryetar i grupit të këshilltarëve në Asamblenë Komunale por edhe për shumë prona të tjera të uzurpuara”, thotë Fetahu.

“Qytetarët e Komunës së Podujevës janë të lodhur me këto uzurpime. Komuna edhe sot e kësaj dite nuk e di sa ka uzurpatorë”, shtoi ai në Kanal10.

“Për 20 vjet rresht i keni lejuar pronat e uzurpuara”, tha Fetahu.

Lexo të tjera