Sport

FFK cakton datën e Kuvendut të Rregullt të Punës dhe merr një vendim të ri

0
ffk-cakton-daten-e-kuvendut-te-rregullt-te-punes-dhe-merr-nje-vendim-te-ri

FFK do ta mbajë Kuvendin e Rregullt të Punës, të enjten më 8 prill në orën 17:00.

Punimet e Kuvendit do të mbahen në formën online, njofton FFK-ja përmes një komunikate për media.

Më poshtë mund të lexoni edhe komunikatën e plotë:

Federata e Futbollit e Kosovës do ta mbajë Kuvendin e Rregullt të Punës, të enjten më 8 prill në orën 17:00. Përkundër përgatitjeve të plota dhe dëshirës së FFK-së që punimet e Kuvendit të mbahen me prezencë fizike, duke u bazuar në vendimin e fundit të Qeverisë për masat e reja anti-Covid19,  punimet e Kuvendit do të mbahen në formën online./Lajmi.net/

Lexo të tjera