Fun

Filmohet një fëmijë i tmerruar gjatë kohës kur një zog agresiv po e ndiqte atë

0
filmohet-nje-femije-i-tmerruar-gjate-kohes-kur-nje-zog-agresiv-po-e-ndiqte-ate

Një fëmijë është filmuar duke bërtitur nga frika se një zog agresiv e ndjek atë gjatë kohës kur ai është në skuter, transmeton lajmi.net.

Wayne Sherwood e filmoi djalin e tij Max gjatë kohës kur një zog i egër po e ndiqte vazhdimisht. Djali ndihej i tmerruar dhe bërtiste nga frika që zogu ishte tërë kohës mbrapa tij.

He posted it to Instagram with the caption: 'Australia is beautiful but our native birds are killers. They'll eat your kids alive. Beware'

Babai e shpërndau video-n në Instagram me shkrimin: “Australia është e bukur por zogjtë vendas janë vrasës. Ata i hanë fëmijët tuaj të gjallë. Keni kujdes”.

Në video shihet djali i cili po sulmohej në krah nga zogu agresiv dhe në të njëjtën kohë është duke bërtitur dhe duke kërkuar ndihmë nga babai i tij i cili në ato qaste po e filmonte.

Video është ndarë në Instagram nga Brown Cardigan dhe mori një shikueshmëri të madhe prej 500 mijë shikimesh. /Lajmi.net/

At least 625 magpie attacks (swooping magpie pictured) have been recorded since June

Lexo të tjera